Max, det där är itne att krhhöka!

Igår var en relativit mysig dag, specielt på kvällen!
Efter lite cruisande mot pendelns fina stationer så fastnade vi på en liten fest med galet lite folk, två päron, ingen musik och ett överenergiskt überglatt födelsedagsbarn. Trevligt var dock sällskapet. Härliga personer det där!! träffade också ett gammalt ansikte, bärande på sin kudde, hoho já ja.
När balanssinnet försvunnit så gjorde vi desamma. Bort mot ännu en annan pendelstation där gusten åter igen fann sitt rätta jag. I en Lägenhet strulade han en halvtimme med en toalett (..och lite med en trappa) medans jag själv blev rånad på både keps och min fula frisyr.
Åter tilbaka till stockholms kommunala trafik, viagralinjen mot hässelby. Trevlig polis var frågvis och undrade hur lilla gusten mådde en lördagkväll som denna. "jo jag tackar ja, själv då" tänkte gusten, men fick bara fram ett Jag ska till hässelby och sova. Konstapeln överlät ansvaret i mina händer och jag gick med drägget hem och han strippade direkt och gick och la sig till sängs. Allt som nu återstod var för mig att gå ett par kilometer hem till min egen lya. En halvtimme, två fall på is och lite egen singstar så kom jag hem och gick och la mig också.
Idag mår vi som prinsar =)
(bilder på bland annat gustens ragg kommer!)

- Eran Lennart <3<3




Kommentarer
Postat av: Anna

Haha men va trevligt vi hade det eller hur! =)

Fick höra lite idag om Gusten också av Becka! :P

2009-01-26 @ 21:05:27
URL: http://falken.webblogg.se/
Postat av: Falk

jahaja så mitt inlägg fick inte publiceras? :P

2009-01-26 @ 22:00:05
URL: http://falken.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0