<*

var är du? :(


Oh herre ...

Oh herre min jesuz! :O
Ikväll har både gusten och jeg varit involverade i ett så kallat rescue-mission!
En stackars tös hade uppe på tredje våningen lyckats låsa in sig på toaletten. Med en utmärkt engelska ropade hon på hjälp och beskrev situationen till en oförstående Italiensk mat-tant.
Samtidigt runt hörnet på huset nere på marken:
Gusten och ag bloggar för första gången utanför svea rikes gränser på min trofasta iPhone. Wranå och Dansken hopar av glädje då de nyligen fått tag på ett brädspel och ett par öl.
-"va fan äre för liten unge som skriker?"
"tänk om den är seriös? ....naah"
Av superhjälte-instinkt begav vi oss för att lösa situationen!
Just då höll den lilla flickan på att klättra på utsidan av huset. 5 meter över betongen nedanför.
Alla våra svenska röster lugnade ner henne och höll henne kvar vid ett fönsterräcke medans hjälp var på väg in ifrånhuet för att skruva loss fönstret.
Tydligen gick allting bra men jag och gusten fick springa till hallen och hämta en stor tjockmatta för säkerhetsskull ifall hon återigen skulle atempta att klättra tillbaka till toan.
Tur i oturen fick vi bära tilbaka den drygt 860kg tunga nödutrustningen.

Något ännu mer otrligt var att jag med hjälp av min super-telephone trollade jag fram tärningar åt gubbarna när dem skulle spela backgammon.



PS. Dansken gillar fjortis-tuttar.  DS.

Åååhhhhhh, hejdå gull-ungar!  :) <3<3<3

Ojsan hejsan..

Tjena hejsan, här sitter vi i en varsin solstol med drink i hand och miniparaply mellan tårna! Orkar dock inte blogga så mkt från mobilen men ni läsare kommer ju alltid i första hand. Sötisar :$ på torsdag kommer även Simone och Claudia hit till Rimini fett kul :D pööööss <3<3

Italy

Fyra timmar kvar innan jag ska infinna mig på Skavsta flygplats för att senare flygas bland molnen till landet med pizzan och språket jag efter ett års övande ändå inte kan. Italien.
Jag har av någon anledning inte gått och växlat pengar än så det måste göras typ Nu! Och mitt linne jag vill ha med mig är borta nu helt plötsligt! :O
Började smyg packa igår kväll och det är så att jag har en väldigt väldigt liten väska men det går nog. Lite kallingar, lite kortbrallor, lite t-shirtar och flip-flop så blir det nog grymt.
Vi(jag :P) kommer inte kunna blogga förens om en vecka för er otroligt få som läser det här!
Här kommer en bild från förra året i italien och en bild på min packning såklart! ;)

Ha en bra vecka tills vi kommer tillbaka, vi älskar er alla seotnowsizzar! <3 <3


DN-galan

Igår var det DN-galan och vi hade fått i uppdrag att vara korgbärare och voltnissar. Invigningen var nervös då det hade regnat galet en timme innan och vi skulle köra på gräset, men det gick ju galant ändå! Kul att vi var själva inne mitt på Stadion och alla kollade på oss :S 
Det andra man hade att nojja över var "raketen" den där man gör på dagis när man är liten. vi skulle stå ensamma utspridda längst publiken och göra den med dem. Men av ett misstag någonstans så hann vi inte springa in innan publiken gjorde den av sig själv, yes, yes, yes!
Sen voltade vi lite ibland men bar mest korgar och allt flöt på. Höjdpunkten måste jag tycka var att vi bar korgarna och följde med killarna som sprang 100meter. Och att sen få se sig själv på tvn där uppe över läktarn och att få se hela loppet från bästa platserna, på fotbolls planen precis bredvid. Tyson Gay vann stort och som en barn unge så bad jag honom skriva en autograf på min tröja när jag senare såg honom i en korridor under en av läktarna :P

Fler bilder kommer nog senare. pöss pöss hare grymt! <3 <3

RSS 2.0